dimarts, 17 de febrer del 2015

DERROTA EN EL DARRER MOMENT AL CAMP DELS SPARTANTS DE GRANOLLERS

El diumenge passat el Manresa RC es desplaçà a Granollers per disputar el partit corresponent a la cinquena jornada de la segona volta de Primera Catalana, enfront als Spartans Granollers, equip que l'any passat va guanyar els dos partits que va disputar contra el Manresa.

Tot i viatjar amb baixes sensibles, els manresans sortiren des dels primers minuts molts concentrats i des del xiulet inicial dominaren el joc. Fruit d'aquest domini ben aviat arribaren els punts. En els primers vint minuts, el joc ràpid i movent la pilota de banda a banda dels manresans sorprengué els locals. El Manresa RC aconseguí, mitjançant la línea de tres quarts, tres marques obra de LL. Jou, J. Benítez i J. Raikadroka, aconseguint transformar el xut posterior només en una ocasió. A partir d'aquest moment els Spartants despertaren i posaren més intensitat. El Manresa RC tingué el domini de la primera part però no fou capaç de seguir sumant en el marcador, per la seva banda els locals en una bona jugada entre els davanters i tres quarts aconseguiren plantar la pilota sota pals i transformant el xut posterior, arribant-se a la mitja part amb 7 a 17 al marcador.

La segona part fou molt lluitada, els manresans dominaren els primers minuts, però poc a poc l’empenta local s’imposà i acabà dominant la part. Les nombroses fases d’atac dels davanters locals i el joc trabat i dur no afavoria als manresans, que encaixaren un altre assaig amb transformació. El Manresa RC que guanyava per només 3 punts estava tocat anímicament, i només podia defensar-se i allunyar la pilota a camp contrari. Tot i jugar amb un home menys per una exclusió temporal la defensa manresana aguantava però als minuts finals una melé a 5 metres de la línia d’assaig manresana era aprofitada pels de Granollers per aconseguir avançar-se per primer cop en el partit. No aconseguiren el xut posterior deixant el marcador en 19 a 17. Els manresans encara tingueren una última jugada però no l’aprofitaren i no hi hagué temps per més.

Resultat advers per a l’equip manresa, que queda situat a la desena posició de la classificació, empatat a 10 punts amb el novè i l’onzè classificats. La zona de descens de categoria corresponen a les darreres quatre places de la classificació.

Pel Manresa RC jugaren: A. Cortinas (40’ O. Cases), J. Sas (55’ R. Zouraa), M. Fernandez, F. Caro (40’ A. Martí), J. Núñez, A. Winfield, M. Casas, I. Majós, J. Simó, B. Esquius, R. Torreguitart (65’ X. Vallejo), J. Raikadroka, J. Benítez, O. Matas (65’ M. Tabet), LL. Jou.
Aquesta setmana els dos equips sèniors manresans rebran al RC Cornellà, en una tarda completa de rugbi al Camp de Rugbi del Congost. Les noies jugaran el seu partit a les 14.30h i els nois el partit corresponent a la sisena jornada de lliga a les 16.00h, buscant seguir sumant punts com a locals, on no han perdut cap partit aquesta temporada.