dimarts, 14 d’abril del 2015

DERROTA EN LA VISITA A SITGES

El dissabte passat l'equip sènior masculí del Manresa RC es va desplaçar a Sitges per disputar el partit corresponent a la novena jornada de Primera Catalana. El Manresa s'enfrontava al tercer classificat, i el partit es preveia complicat pels Manresans que estan a la zona baixa de la classificació mantenint-se fora de la zona de descens per pocs punts de diferència.

El Sitges demostrà durant tot el partit perquè està a la zona alta. Tot i el fort vent que bufà durant tot el partit, demostrà un bon joc a la mà a camp obert, en el qual els seus tres quarts movien bé la pilota i trobaven els forats a la defensa manresana. Encara amb el marcador a 0 els manresans tingueren un cop de càstig centrat que van xutar a pals sense èxit, en la següent jugada els del Garraf si que aconseguien passar un xut entre pals, seguit d’un assaig aprofitant un descuit en la defensa visitant.
El Manresa també tingué ocasions per puntuar, ja que la davantera manresana dominava les melés i era capaç de frenar a la contrària, però les oportunitats i jugades a prop de la zona de marca contrària eren frenades per la defensa del Sitges o malgastades pels errors propis fruit de la precipitació en els metres finals, arribant-se a la mitja part amb 13 - 0.

La segona part continuà com la primera, partit disputat però amb el Sitges movent més i millor la pilota i trobant, després de varies fases, els forats en la defensa manresana. El Manresa aconseguí anotar una marca gràcies a X. Vallejo, no obstant a la segona meitat s'acostà menys a la zona de perill del Sitges. Per la seva part, els locals aconseguiren anotar en un parell d'ocasions més en dos contraatacs que van agafar descol·locada la defensa visitant, el darrer dels quals just en el darrer minut de joc que els donà el punt de bonus ofensiu. Resultat final 25 a 5.

Mal partit del Manresa RC contra un rival superior que va saber potenciar els seus punts fort i que els manresans no van saber trobar solució.

Pel Manresa jugaren:
O. Cases, C. Vidal, M. Fernández (70' J. Sas), M. Pradas (50' A. Majó), J. Nuñez (40' J. Martin), I. Majos, A. Winfield, M. Casas (60' T. Grdzelishvili), J. Simó, Q. Soubies, R. Torreguitart, G. Le Rumeur, H. Chivallier (60' J. Raikadroka), M. Tabet (50' X. Vallejo), A. Martí (50' LL.Jou).

El proper cap de setmana el sènior masculí rep Los Taus d’Amposta el diumenge a les 19:00 h a l’Estadi de Futbol del Congost. Per la seva part, les noies del Manresa RC es desplacen a Barcelona per a jugar un partit amistós contra l’equip femení del BUC, dissabte a les 18:00 h.

(fotos de Jaume Andreu)





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes