diumenge, 10 de maig del 2015

GRAN RESULTAT DE NOIS I NOIES

Bons resultats del Manresa Rugby Club aquest cap de setmana. Els nois han certificat la permanència a Primera Catalana, i les noies s’han retrobat amb la victòria en la seva visita a Ripoll.
La jornada de dissabte l’equip sènior masculí disputà el partit corresponent l’antepenúltima jornada de Primera Catalana de Rugby enfront al Martorell RC.

Els Manresans que s’enfrontava al cuer de la categoria, havien d’assegurar la victòria per sumar els punts necessaris per continuar fora de les places de descens, el que finalment i gràcies als resultats dels altres partits de la jornada, s’ha traduït en la permanència matemàtica a Primera Catalana per la propera temporada.

Sota una calor estiuenca, el Manresa portà el domini durant tota la primera part tanmateix les jugades no acabaven en punts per errors en els metres finals, i per la mala execució de les fases estàtiques de touche i mele. No fou fins a les acaballes  que els manresans aconseguiren anotar la primera marca gràcies a J. Simó, arribant-se a la mitja part amb 7 a 0.

A la segona part el Martorell creà més perill gràcies a les seves fases per davantera, i aprofitant l’exclusió temporal de 2 jugadors manresans i en una llarga jugada de moltes fases el Martorell aconseguí empatar el partit. El Manresa RC sabé refer-se aconseguint una marca poc després mitjançant H. Chivallier. Amb el resultat un altre cop a favor, i a pesar de la lesió d’un jugador que deixà als manresans amb un jugador menys els 20 minuts finals, aquests aconseguiren controlar els nervis i imposar el seu joc aconseguint  tres marques més, obra de O. Vargas, A. Majó i M. Tabet, deixant el resultat final en 31 a 7.

Pel Manresa RC jugaren: M. Fernadez (50’ I. Majos), J. Sas (65’ C. Vidal), O. Cases, J. Nuñez (60’ A. Majó), J. Martín (50’ M. Pradas), M. Casas, T. Grdzelishvili, S. Garcia, J. Simó (60’ J. Benitez), Q. Soubies, X. Vallejo, O. Vargas, G. Le Rumeur (50’ H. Chivallier), B. Esquius, LL. Jou (40’ M. Tabet)

Un cop certificada la permanència, els manresans es desplacen el proper dissabte a Barcelona per enfrontar-se al segon equip del Barcelona Enginyers Rugby.

La jornada va continuar el mateix dissabte amb el partit que enfrontava a les noies del Manresa RC amb les del Ripollès RC. Les manresanes van aprofitar el partit per a posar en pràctica els sistemes apresos en els entrenaments, ja que a diferència dels darrers partits disputats, les rivals aquest cop eren d’un nivell similar a les bagenques. Durant la primera part aconseguiren arribar en tres ocasions a la zona de marca visitant, aprofitant la seva millor organització, arribant al descans amb el resultat de 0-15. A la segona meitat, les locals milloraren en defensa, i el Manresa RC només pogué anotar una nova marca, finalitzant el partit amb el resultat de 0-20.